Referensprojekt

Amalin AB startade 2006 

Konstruktioner med distansmattor och uppreglade golv har vi gjort långt innan dess. De riktigt tidiga golven monterades i försäkringsärenden hemma hos husägare. Ofta drabbade av hårda avskrivningar på ytskikt och ingen ersättning för utifrån kommande fukt. Dessa golv blev ofta monterade utan mekanisk ventilation, undertryck av besparingsskäl. Därför vet vi att de inte fungerar! Idag får ni inte oss att montera ett passivt golv. Erfarenheten förbjuder oss! 

 

Komfort eller rent av lyx 

Samtidigt finns alla fördelar med undertrycksventilerade konstruktioner! Vi skapar en klimatzon på både golv och vägg! Vi kallar det komfort eller rent av lyx! Dessa golv och väggkonstruktioner som vi monterar döljer inte problem. Nej, de skapar de bästa förutsättningar man kan tänka sig! 

 

Referensprojekten är slumpmässigt utvalda för att visa dig bredden i dessa konstruktioner och vår kunskap. Titta även på AMALIN ABs Facebook sida för tips och idéer !

Idrottsgolv i Täby

 

Något så sällsynt som en anpassning och renovering av ett befintligt system! Det ventilerade golvet har helt enkelt överlevt ett sportgolv / övergolv!


Montage dubbelsäkring av längdskarv.

 

Utbyte och renovering av distansmattan.

KÖK HOS PRIVATKUND


Kök

 

Montage av isolerat och undertrycksventilerat 

uppreglat golv

olika sportgolv

Andra projekt

Vill du komma i kontakt med oss?

Lämna din mejl eller telefonnummer så hör vi av oss!