Våra tjänster

Slösa inte med er tid eller era pengar.

Hör av er till oss innan ni gör något annat. Bila och gräv inte ur betongplattor i befintliga källare för att grusa, isolera och gjuta ny platta. Ge inte upp om markfukt kvarstår efter en omdränering. 

 

Acceptera inte långa torktider på er nygjutna betongplatta, bygg och flytta in! Problem som radon, fukt eller emissioner är säkrade genom våra lösningar. Fördela värmen med luftcirkulationen i golvet. Lågbyggande distansmattor ger oanade möjligheter, är extremt praktiskt och användbart!


Ramavtal, era entreprenörer

Amalin AB, arbetar ofta som underentreprenör till kunds byggare. Det passar ofta bra då de har lokalkännedom om både fastigheter och samarbetet med byggherren/ beställaren. När systemen blir mer avancerade kan det kännas tryggt för dem att samarbeta med oss. Synergieffekterna är många genom entreprenörens kontaktnät med sina övriga samarbetspartners.

Varför välja oss?

Vi ger våra kunder förutsättningar och möjligheter de annars inte haft! 


Vi lämnar även skötsel och driftsavtal på av oss monterade golv & vägg konstruktioner! 


Vi har ofta utökad garantitid på 10år med i vår offert! Vi levererar trygghet och komfort till er. Med vår erfarenhet och rutin kan ni känna er trygga. Ofta är vi underentreprenör till er lokala byggare! 


Vi kortar byggtider och torktider avsevärt! 


Tips!

Låt inte din källare stå outnyttjad. Använd din boyta utan bekymmer och med hög komfort.

Prata med oss så går vi tillsammans igenom hur vi gör ditt projekt möjligtVentilerade Konstruktioner

 

Vi finns vid nyproduktion där man vill ha hög komfort, kortare byggtid och en garanti för övergolv och inomhusmiljön. Vi skapar moderna och kostnads attraktiva förutsättningar på befintliga betongplattor. Alltid med ett lyckat slutresultat.

Tempererade & Sköna golv 


”Det syns inte, men det märks” 

- kommentarerna från våra kunder är många, precis som anledningarna till att man tog kontakt med oss en gång i tiden! Resultatet är alltid det samma, sköna golv och en säker inomhusmiljö!

Idrottsgolv 

 

Idrottsgolv, eller sportgolv är en hel vetenskap. Det ska studsa och låta rätt. Under många av dessa sportgolv ligger mekaniskt ventilerade golvkonstruktioner. 


Man kortar byggtid (systemet torkar ur betongplattan) och risker att underifrån kommande fukt, lukt eller gaser som tex radon kontaminerad inomhus luften är obefintliga Något så sällsynt som en anpassning och renovering av ett befintligt system. Det ventilerade golvet har helt enkelt överlevt ett sportgolv / övergolv.

Uppreglade golv 


Med högre bygghöjder så lämpar sig uppreglade golvsystem väl. Alltid med ventilation. Aldrig passivt!

Vill du komma i kontakt med oss?

Lämna din mejl eller telefonnummer så hör vi av oss!